Sunday, August 12, 2007

ျမန္မာ မုန္႔

ျမီးေရွ
ျမီးေရွ (မုန္.တီနန္းလတ္)
၀က္သား
အထပ္သား (၀က္မစားၾကက္)..ဆားနယ္ႏူးေအာင္ျပဳတ္အမ်ွင္ေသးေသးႏႊင္ အရိဳးကိုဆက္ျပုတ္
မုန္. ကို ေရေႏြးဆူေလာင္း ဆန္ခါစစ္ထား
ၾကက္သြန္ျဖူနီ ဆီသတ္
ခ်င္း၊ၾကက္သြန္ျဖဴ တမ်ိဳးစီ ေထာင္းထား ေရနနဲထည္.ထား
ငရုပ္သီးေျခာက္ေၾကာ္ထား
ေကာ္မွုန္. ေ၇ေနြးနဲ.ေဖ်ာ္ထား
ပဲပင္ေပါက္ေရေနြးေဖ်ာ
မုန္ညင္းခ်ဥ္၊ ၾကက္သြန္မိတ္။တရုပ္န့နံ လွီးထား
ပန္းကန္ထဲတြင္
မုန္.တီထည္.၊ အသားဖတ္ထည္.၊ငံျပာရည္၊ ဆီခ်က္၊ေကာ္ရည္၊အခ်ိဳမွုန္.၊တရုပ္ပဲငပိ
ၾကက္သြန္မိတ္၊ၾကက္သြန္ျဖဴဂ်င္းရည္၊အထက္ကလွီးထားသည္မ်ားထည္.ျပီးစားေပေတာ.ေကာင္းေကာင္း
ဟင္းခ်ိဳထဲငရုပ္ေကာင္း ခတ္ပါ

No comments: