မုန္႔ဟင္းခါး ကို စားဘိဳ.ရာ မုန္႕ဖတ္လိုဘာတယ္
ဟင္းလ်ာကေတာ့ ငါး၊ပုဇြန္ၾကိဳက္ရာ သံုးလို႕ရပါတယ္
ငါးကို ငံျပာရည္ႏွင့္ျပဳတ္ပါ။ အသားႏႊင္ထားပါ။ၾကက္သြန္နီ၊ျဖဴဂ်င္းေထာင္း ျပီး ဆီ ဒယ္အိုးမွာဆီသတ္ပါ။
ဆီသတ္ဆိုရာမွာ ဆီက်က္ရင္ ေထာင္းထားတာထည့္ နႏြင္းမွဳန္႕ျငဳပ္သီးမွဳန္.ထည္. ခ်ိဳမွဳန္. ထည္.ပါ။
ဆန္မွဳန္.ကို ေလွာ္ျပီး က်ိတ္ထားပါ။ပဲမွဳန္.က်က္ေ၇ေဖ်ာ္ ထားပါ။ခုဏကငါးျပဳပ္အိုးမွာ
ခုေဖ်ာ္ထားတာေတြထည့္ပါ။
ဆီသတ္ထားတဲ.အိုးထဲကို ငါးႏြာထားတာ ထည္.လံုးပါ။
ခုဏကေဖ်ာ္ ားတာေတြထည့္ထားတဲ့အိုးထဲကို ခုငါးဆီသတ္ထားတာထည့္ပါ။
ေပါ့ငံျမည္း ဆပလင္ ထုထည္. ဆီသတ္ရာမွာလည္း ဆပလင္ေထာင္းထည္.ရပါတယ္။
ျငဳပ္ေကာင္း မွဳန္႕ထည္.။
မုန္.ဖတ္ထည္းမွာ ဟင္းေရပူပူည့္ျပီး ပဲေက်ာ္ ၾကက္သြန္ေက်ာ္ စသည္တို့ႏွင့္တြဲဘက္စားပါ
အြန္ေစာ
Sunday, August 12, 2007
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment