ကက္သား သနပ္
ၾကက္သားကိုေရဆူမွာႏူးရံုျပဳတ္ ဆယ္ထား
တံုးျပီၚ ခ်ိဳမွုန္. ျဖဴးနယ္ထား
ငရုပ္သီးၾကက္သြန္ျဖဴ..နီေထာင္းထား
ဆီတယ္
ဆီပူရင္ ေထာင္းထားတာေတြထည္. ေမႊးေအာင္ဆီသတ္မယ္။
ၾကြပ္လာရင္ၾကက္သားထည္.
ဆားရွလကာရည္ဖ်န္းသမေအာင္ေမႊ
ႏွမ္းျဖဴး ဆီျပန္လာရင္ ၾကက္သြန္မိတ္ျဖူး
Monday, September 10, 2007
Subscribe to:
Post Comments (Atom)
No comments:
Post a Comment